top of page
  • cbohyn

Waarom een 3D Tour?

We leven nog steeds in een wereld met COVID-19 en sociale afstand nemen staat nog steeds op de eerste plaats. 3D-Tours beperken persoonlijke interacties en stellen geïnteresseerden in staat een woning vanaf een veilige afstand te bekijken. Met een 3D Tour hoeft u zich geen zorgen te maken dat te veel mensen een open huis bijwonen. Met virtuele open huizen kan iedereen op elk moment digitaal door uw advertentie lopen vanuit het comfort en de veiligheid van zijn eigen huis. Een ander voordeel van het gebruik van een 3D-tour is dat het de mogelijkheid biedt om herhaaldelijk door te lopen voor diegenen die extra bezichtigingen nodig hebben voordat ze een beslissing nemen. Dit is niet alleen handig voor de potentiële koper, maar het bespaart u ook veel tijd! En als u toevallig een huurwoning of vakantiehuis heeft dat voor kopers of huurders te ver is om persoonlijk te bekijken, dan is dit de perfecte oplossing om ze met een 3D-tour door het pand te laten “lopen”.


Hoe werkt de 3D Tour

De gebruiker heeft de volledige controle over hoe hij door de tour navigeert. Wat verbazingwekkend is, is dat ze niet beperkt zijn tot het pad dat de videograaf heeft ingeslagen. Ze kunnen omhoog en omlaag kijken, zich omdraaien, naar links of rechts gaan, allemaal naar eigen voorkeur en allemaal met hun muis of touchscreen!
U, uw verkopers en kopers, zullen deze voordelen waarderen: - Verkopers ondervinden geen hinder van geïnteresseerde kopers die hun ruimte betreden.

- Kopers kunnen uw advertentie bekijken waar en wanneer ze ook zijn en zo vaak als ze willen.

- Geïnteresseerde kopers kunnen dit gemakkelijk delen en hun familie en vrienden vragen om de advertentie te bekijken.

- Kijkers hebben de volledige controle over hun tour - en kunnen vervolgens elke gewenste kamer binnenlopen.

- Uw marketingcapaciteiten nemen toe naarmate 3D-rondleidingen kunnen worden gebruikt als digitale advertenties op sociale media, waardoor er onmiddellijk virtuele open huizen ontstaan ​​die zich richten op de markt die u kiest.

- U vergroot de diepte en breedte van uw advertentieportfolio en laat toekomstige verkopers zien dat u de beste marketingtools gebruikt om hun vermelding door de meeste kopers te laten zien.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Waarom is vastgoedfotografie een slimme investering?

Zonder twijfel, als professionele vastgoedfotografie gratis zou zijn, zou de overgrote meerderheid van de makelaars in onroerend goed een professional gebruiken om deze taak uit te voeren. Niet alleen

Kommentare


bottom of page