top of page
  • cbohyn

Top thuistrends voor 2021 die geesten haten

2021 Home Trends die geesten verafschuwen.1. Open alles


Geesten verstoppen zich graag in kasten, onder die ene piepende vloerplaat en op zolders gevuld met antieke kanten trouwjurken. Met een frisse, luchtige, open keuken is er gewoon nergens een plaats om zich te verstoppen. Probeer de geesten in je leefruimte te huisvesten door je open keuken te vullen met goed afgesloten boomstammen die aangespoeld zijn van schepen die op zee verloren zijn gegaan. Het geeft je geesten niet alleen een veilige plek om zich te verstoppen terwijl je pizza eet, maar het is ook een geweldig gespreksonderwerp.


2. Geel en grijs


Geel en grijs zijn Pantone's kleuren van het jaar. Deze klacht heeft eigenlijk niets te maken met het ontwerp van een huis - geesten denken gewoon dat de kleurencombinatie er een beetje plakkerig uitziet, en ze kijken er niet naar uit om het geïmplementeerd te zien in de huizen waar ze achtervolgd worden tot het einde van eeuwigheid.


3. Cottagecore


Voor veel geesten die de huisjes van hun jeugd verlieten en naar de buitenwijken verhuisden, is een terugkeer naar cottagecore-chic verre van ideaal. Huiseigenaren in het hele land hebben gemeld dat het bekend is dat anti-cottagecore-geesten zulke vernedering mompelen als: "Het is geen cottagecore als je niet je eigen boter karnen, Linda!" of zelfs "Je kent het verschil niet tussen bakboord en stuurboord, David, en je woont niet in een winderig huisje aan zee." Een opmerkelijke uitzondering? Geesten zijn dol op Taylor Swift. Hou van haar. Ik ben dol op de nieuwe albums en, ja, ook op de oude. Kun je geloven dat ze met Jake Gyllenhaal uitging? Eerlijk gezegd kunnen de geesten dat niet, maar ze zijn blij dat ze gelukkig is.


4. Bankjes in plaats van stoelen


Er is niets waar geesten meer van houden dan tegen iemand in een stoel aan te kruipen en hen een koud en ongemakkelijk gevoel te geven. Het is eigenlijk het hele optreden van geesten. Maar met de opkomst van banken aan de eettafel in plaats van stoelen, kunnen geesten nergens naar mensen toe schuiven zonder het gevoel te hebben dat ze weer op het zomerkamp zijn. Ze vinden het ook raar als mensen van de tafel moeten opstaan, en ze moeten de hele bank naar achteren schuiven als ze opstaan. Natuurlijk, het zijn kwaadaardige geesten, maar geesten hebben een redelijk redelijke smaak in trends in interieurontwerp.


5. Thuiskantoren

Geesten houden van een Victoriaans thuiskantoor: een bureau op rol met een mysterieuze skeletsleutel, een sierlijk houten bureau vol geheime compartimenten die allerlei soorten goodies kunnen verbergen, van liefdesbriefjes tot valse testamenten. Maar moderne kantoren, met hun strakke, eenvoudige bureaus en spaarzame tafelblad versieringen, spreken geen geesten aan.


"Ik heb ooit geprobeerd iemand te achtervolgen die vanuit huis werkte", zei een geest die op voorwaarde van anonimiteit sprak. "Ze stuurde zojuist een e-mail waarin stond: 'Klinkt goed!' en toen staarde ze heel, heel lang uit het raam. Daarna deed ze yoga in haar kantoor terwijl haar collega's een Zoom-vergadering achter zich hadden. Het was saai en, eerlijk gezegd, heel moeilijk om te achtervolgen. "


Top-tip: Om uw thuiskantoor spookachtig te maken, kunt u overwegen een antieke smeedijzeren vogelkooi of een tragisch ogende pop mee te nemen. Je geesten zullen je dankbaar zijn.

6. Verklaring overkappingen


Eigenlijk vinden geesten dat deze er best goed uitzien. Ze zijn gewoon geïrriteerd dat je er steeds in verstrikt raakt terwijl je slaapt.


7. Minimalisme


Van effen witte vloeren tot effen witte muren, geesten zien niet veel liefde voor minimalisme. Hoewel sommige geesten denken dat het spoken gemakkelijker maakt ("het enige wat je hoeft te doen is een enkele sok op de grond te gooien om de balans van de hele kamer te verstoren", zei een geest vrolijk), denken anderen dat het al het plezier uit spookwerk haalt. Het is ook gewoon saai. Uit een recent onderzoek bleek dat 65% van de geesten het grootste deel van hun dagen doorbrengt op een grote verscheidenheid aan locaties en hun vrije tijd wilden besteden aan het genieten van een comfortabel, artistiek deel van hun huis niet zittend in een hoek en starend naar een gebroken wit muur.


8. Planten


Geesten zien alles wat je verkeerd doet met je planten, en ze willen helpen, maar ze kunnen niet echt een gieter pakken en aan het werk gaan. Geesten willen dat je weet dat je je ene vetplant te veel water geeft, je andere vetplant onder water zet en advies inwint van de verkeerde mensen en Instagram accounts. Daarom blijven ze plantenboeken naar je gooien als je de bibliotheek van je huis binnengaat. Ze zijn echter altijd blij om wat meer vrienden te maken, en je dode planten voegen snel toe aan het aantal geesten in je huis. Maar wees voorzichtig: de zielen van je dode planten zijn erg rusteloos en erg vastbesloten om je te achtervolgen.16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Waarom is vastgoedfotografie een slimme investering?

Zonder twijfel, als professionele vastgoedfotografie gratis zou zijn, zou de overgrote meerderheid van de makelaars in onroerend goed een professional gebruiken om deze taak uit te voeren. Niet alleen

Comments


bottom of page