top of page
  • cbohyn

Waarom 3D Tours een Must-Have zijn voor uw vastgoedportefeuille

Bijgewerkt op: 19 apr. 2021

WAT IS EEN 3D TOUR?

3D-tours, ook wel bekend als virtuele of 360-tours, nemen de ervaring van uw klanten naar een heel nieuw niveau. Kandidaat-kopers zijn in staat om een duidelijk perspectief van uw eigendom te verkrijgen door middel van een eenvoudige navigatiemenu waarmee stap voor stap elke ruimte in de woning ontdekt kan worden.
1. MAAK UW TIJD VRIJ

Wanneer u een nieuwe woning te koop aanbiedt, kan het zijn dat u uiteindelijk honderden telefoontjes van potentiële klanten ontvangt. Met een 3D-tour kunnen klanten de eigendom op hun laptops of smartphones al verkennen. Die klanten die echt

geïnteresseerd zijn zullen bellen en vragen om meer informatie. Dit zal je tijd vrijmaken, dus je zult in staat om zich te concentreren op andere aspecten van uw kantoor.


2. KOSTEN BESPAREN

Het heen en weer rijden om potentiële klanten de woning te tonen en rondleiden kost u een zee van tijd. Enkel en alleen al de benzine die u oprijd, laat staan de tijd die u verliest door ongeïnteresseerde kandidaat-kopers rond te leiden. Het ergste is dat je hebt geen garantie hebt dat het serieuze kopers zijn. 3D-tours helpen deze problemen uit de weg te ruimen.


3. BLIJF VEILIG & HELP DE VEILIGHEID TE BEVORDEREN

Het valt niet te ontkennen dat COVID-19 u als vastgoedmakelaar beperkt in de werkwijze die u hanteert. Het valt alleszins niet te vergelijken met de bezichtigingen van woning voor de pandemie. Een 3D-tour zal u en uw klanten helpen om veilig te blijven en tegelijkertijd uw kantoor actief te houden. Het toont ook dat je om ieders gezondheid geeft, en dat je bereid bent om uzelf aan te passen aan de uitdagingen die u tegenkomt.


Conclusie

Het omarmen van deze nieuwe verbazingwekkende technologie zal u een voordeel geven over andere makelaars in uw omgeving die nog steeds niet op de trein zijn gesprongen.10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page