top of page
  • cbohyn

“Een grondplan zegt meer dan duizend woorden”

Wat is een plattegrond?

Plattegronden zijn schaaltekeningen die de relatie tussen kamers, ruimtes en fysieke kenmerken van bovenaf laten zien.


De vormen, de kamerafmetingen, het vaste meubilair, alles in één oogopslag.

Voordelen van het opnemen van een plattegrond

UITHANGBORD

Een plattegrond is een fantastische marketingtool die een vermelding die u kan onderscheiden van andere concurrerende aanbiedingen van onroerend goed en die u meer kwalitatieve leads kan opleveren.

BESPAAR TIJD

Plus een plattegrond kan, en zal waarschijnlijk, u veel onnodig rijden besparen. Ze vertellen misschien niet het hele verhaal, maar er is veel dat alleen op basis van de plattegrond kan worden bepaald.

VEILIGHEID EERST

Veiligheid is vandaag de dag ongetwijfeld een steeds grotere zorg geworden, door u potentiële klanten te voorzien van een plattegrond, vermindert u de hoeveelheid onnodige face-to-face interacties, terwijl u uw bedrijf actief houdt.


Plattegronden zijn een essentieel onderdeel van uw vastgoedzoekertje. Ze bereiden de klanten voor op wat ze kunnen verwachten van een woning en het geeft hen een waardevolle visualisatie van de ruimte, de afmetingen en andere kenmerken van de woning. Als je ooit merkt dat je moet concurreren voor een inkoop met andere vastgoedmakelaars, zal een plattegrond opgenomen in uw manier van werken u zeker helpen op te vallen.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page